karsten_f_olsen

 

Baggrund

Mit navn er Karsten Færgemann Olsen.

Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør hos dansk akademi for kropsterapi i 2014.

 

Siden har jeg løbende efteruddannet mig via kurser og workshops inden for kropsterapi og har derfor også god erfaring med:

Bindevævsmassage
Organmassage
Bækken, ben og fødder
Nakke, skulder og arm
Ryg og korsben
Triggerpunktterapi
Babyterapi / massage
Kranio sakralterapi
Bach’s blomstermedicin

Derudover er jeg uddannet:
Hypnotisør / hypnoterapeut
Reiki mester
Access BARS behandle

Tidligere stillinger
Som behandler har jeg arbejdet i min klinik siden 2009, fra 2009 til 2013 har jeg arbejdet med reiki healing, fra 2013-2014 hypnose/hypnoterapi og Access BARS. Fra 2014 har jeg primært arbejdet med Fysiurgisk massage / kropsterapi.

2016 startede blev jeg tilknyttet FysioDanmark Randers. Her vil jeg varetage massagebehandlinger på klinikken og på virksomheder.

Interesser
Min store interesse er mennesket som helhed. Krop og sind påvirker hinanden og arbejder sammen som en helhed. Arbejdet med mennesker er for mig en stor glæde og det er fascinerende at opleve den effekt massage kan have - på både kroppen og sindet.

Jeg glæder mig til også at hjælpe dig!