Vi har ingen færdig pakke og laver derfor individuelle løsninger, som er tilpasset netop din virksomhed, uanset om I er 5 eller 100 ansatte. I samarbejde med en af klinikkens fysioterapeuter kan I få sammensat og dækket det behov I har på jeres virksomhed, hvad enten det er virksomheden eller medarbejderen som bære udgiften helt eller delvist. Vi kan næsten tilbyde alt, så har I noget i tankerne, som ikke findes på siden, finder vi også en løsning på det.

Kontakt fysioterapeut Allan Jager Petersen på telefon 86 42 90 61 eller på mail allan@randers-fys.dk og få en uforpligtende snak.

11.0x5.5-NPPV08-39-Jaffe-Chicagoland-IL-CUST-4c-68701-Rindd.indd

20150313-593

En virksomhedsaftale hos FysioDanmark Gjerlev kan betyde:

  • Reduceret sygefravær.
  • Medarbejderfastholdelse.
  • Reduceret antal af nedslidte medarbejdere.
  • Øget effektivitet og arbejdsglæde.
  • Bedre sundhed.
  • Større trivsel på arbejdspladsen / gladere medarbejdere.
  • Tiltrækkelse af kvalificeret arbejdskraft.

En virksomhedsaftale hos FysioDanmark Gjerlev er en lille investering i medarbejderne, men med mulighed for stor effektivitet.

FysioDanmark Gjerlev samarbejder med FysioDanmark Randers og vi har en omfattende viden og erfaring med sundhedsfremme til virksomheder. Vi behandler løbende medarbejdere fra store og små virksomheder i Randers og Gjerlev området- og det har vi rigtig gode resultater med. Samtidig tilbyder vi også en række attraktive koncepter, der medvirker til at holde de raske medarbejdere raske og nedbringe sygefraværet. 

Vi har gennem årene opbygget egne kompetencer og et netværk af samarbejdspartnere, og vi kan præstere et næsten komplet udvalg af sundhedsydelser til virksomheder i Randers-området. Ud over det fagligt høje niveau er det vores styrke, at vi er lokale og fleksible. Med vores landsdækkende samarbejdspartnere i ryggen er vi gearet til endog meget store opgaver.

FysioDanmark Gjerlev bruger Cardion - din personlige sundhedsprofil

En sundhedsprofil fra Cardion er en 360 graders tilstandsrapport på helbredet, som peger fremad mod en sundere livsstil.

cardion-stjerne

Sundhedsprofilen er et personligt testsystem som med et overskueligt sundhedshjul, viser 18 målepunkter, der giver dig et klart billede af din helbredstilstand. Nogle af målepunkterne er body-age, kondition, kolesterol, blodtryk, blodsukker,søvn, kost og motionsvaner.

Tilsammen giver det et meget præcist billede af stærke sider og de områder, hvor der er behov for en ekstra indsats.

Sundhedsprofilen gennemgås altid bagefter sammen med vores testvejleder. Herefter kan vi sammen få lagt den helt rigtige plan og sammen arbejde fremad mod en sundere livsstil.

Hvem har glæde af en sundhedsprofil?

Alle har glæde af, at få lavet et sundhedstjek. For at måle effekt er det nødvendigt, at vide hvor man starter fra. Det er her at sundhedsprofilen kommer ind i billedet. Vi anbefaler, at man får lavet en start og slut test.

Vi henvender os til den enkelte som ønsker en 360 graders tilstandsrapport af helbredet og til firmaer som ønsker øget fokus på sundhed i virksomheden. Cardion systemet kan håndtere mange personer ad gangen, så det er meget effektivt og tidsbesparende for alle.

Mere information
Ønsker du at vide mere om vores sundhedstest, så kontakt fysioterapeut Søren Josefsen, mail: soren@randers-fys.dk 

Vi kan tilbyde en bred vifte af muligheder:

- Behandling af fysioterapeut, ude på virksomheden eller på klinikken.

- Holdtræning ude på virksomheden eller på klinikken:
     • Bold træning
     • Pilates
     • Cirkel træning
     • Hit træning
     • Stram op
     • Vægttabs-hold

- Alm. træning i vort træningscenter.

- Personlig træning.

- Kostvejledning.

- Chokbølgebehandling.

- Sundhedstjek.

- Akupunktur.

- Foredrag/workshops

- Fysioterapeutisk massage.

- Ergonomisk vejledning.

- Arbejdspladsvurdering (APV).

- Rygestop kursus

- Fodterapi og/eller zoneterapi